Mijn favorieten

Gepassioneerde Tango

Gepassioneerde Tango

Bij makelaardij Gorredijk werken we met passie.
Passie voor u, we willen tenslotte het beste resultaat behalen. Maar zeker ook passie voor onszelf om iedere dag met hetzelfde enthousiasme aan de slag te gaan.

Ik vergelijk het wel eens met de Tango, een gepassioneerde dans waarbij je vaak vóóruit maar soms opzij of zelfs een stapje terug moet doen om uit te komen waar je wilt. Meebewegen met de muziek dus. Altijd alert en met gevoel, maar ook strak en met begeleiding.
De Tango is in principe gebaseerd op improvisatie, anders dan andere dansen die bestaan uit voorgeprogrammeerde pasjes. Als je weet wat je doet, ben je in staat om mee te bewegen als de muziek of de situatie er om vraagt.

Laatst vroeg iemand mij of het gebruikelijk is om meerdere makelaars te vragen een advies te geven voor de verkoop van een woning.
Het antwoord is: ja. U wilt toch de begeleiding van degene die het beste bij u past! Als u dat van te voren al weet is dat natuurlijk prima, maar een andere keuze maken is geheel vrijblijvend. Hoe prettig is het om uw huis te verkopen waarbij het ritme (lees courtage) in balans is met de passie (lees opbrengst)!

Bij Makelaardij Gorredijk weten we wat we doen en hebben we gevoel voor uw ritme. Waarom danst u niet eens met ons mee? Ook voor u gaan we graag met passie aan de slag.

Vraag gerust een vrijblijvende offerte en waag een dansje met ons! Velen gingen u voor.