Mijn favorieten

Aankoop

Onderstaande tarieven geven aan dat Makelaardij Gorredijk één van de voordeligste NVM aankoopmakelaar van Opsterland is.

We hechten veel waarde aan onze kwaliteit en hanteren reële tarieven.

Een woning kopen is één van de belangrijkste beslissingen in uw leven. Dan wilt u iemand die u bijstaat die verstand van zaken heeft, doortastend te werk gaat maar ook rekening houdt met het gevoel wat meespeelt. Dat is Makelaardij Gorredijk!

Tarief

Vanaf 2020 rekenen wij voor aankoopbegeleiding een vast tarief van € 1250,- incl. btw

De verkoper heeft zijn eigen makelaar, de makelaar die de woning verkoopt dus. Hij behartigd de belangen van de verkoper. Een eigen aankoopmakelaar staat aan de kant van de koper, kijkt door de ogen van een koper naar de woning. Advies en begeleiding aan de kant van de koper. Zo sta je sterker!

Zodra je je droom-woning hebt gevonden en bezichtigd schakel je ons in om het proces namens jou over te nemen. We hebben steeds contact over de strategie maar natuurlijk hou je zelf altijd de regie, jij bent tenslotte onze klant. Overleg en communicatie is daarom heel belangrijk, zo bereik je het mooiste resutaat!

We gaan altijd zelf alsnog bij de woning kijken en als er tijd voor is ga ja natuurlijk zelf ook nog een 2e keer mee. Mocht deze bezichtigng er toe leiden dat de woning toch niet kan worden aangekocht dan rekenen we € 75,- incl. btw. Alleen bij een geslaagde aankoop wordt het volledige aankooptarief in rekening gebracht.

Aankoop Vrij Op Naam of Kosten Koper? uitleg

Wist u dat we Bonuskorting hanteren mocht u via HypotheekHouse de financiering regelen? https://www.makelaardijgorredijk.nl/bonus-voordeel/

Beoordelingen
Lees hier onze aankoopbeoordelingen.