Mijn favorieten

Doe het Samen-pakket

Exclusief bij Makelaardij Gorredijk:
Ons Doe-het-Samen Pakket, wat betekent dat?

U heeft een mooi en courant huis en verwacht hier zelf wel een koper voor te kunnen vinden. U wilt echter wel onze professionele ondersteuning en een mooie presentatie op Funda om tot het beste resultaat te komen.

Dat kan met ons Doe-het-Samen Pakket!

Wat doet u:
U verzorgt zelf de bezichtigingen.

Wat doen wij:
Wij zorgen voor een mooie fotopresentatie, een digitale brochure, plaatsing op Funda en het opstellen van de koopakte. Ook zal een professionele partij de woning inmeten om de juiste m2 vast te stellen. Dat scheelt een hoop onduidelijkheden naar een koper. Ook nemen wij de onderhandeling voor onze rekening, we gaan Samen natuurlijk voor het beste resultaat!

Dit pakket kost slechts € 1.995,- incl. btw
Als u gebruik wilt maken van dit pakket maken we een afspraak bij u thuis en stellen in overleg een vraagprijs vast. Wij vragen u een aantal zaken m.b.t. de woning aan te leveren om tot een correcte dossiervorming te komen.

Zodra de woning op Funda staat zullen we geïnteresseerde kandidaten naar u doorverwijzen zodat u een afspraak voor een bezichtiging met elkaar kunt maken.
Als er een koop is gesloten maken wij de koopakte op en zorgen dat deze getekend wordt. Wij houden vervolgens het tijdschema met u in de gaten en hebben contact met de notaris.

In het kort:
Doe-het-Samen kost € 1.995,- incl. btw (betaling € 495,- vooraf en rest bij notaris op datum overdracht)
Incl. fotopresentatie
Incl. inmeten van de woning en een meetrapport
Incl. plaatsing Funda (basis)
Incl. opmaak koopakte
Incl. digitale brochure
Incl. vermelding op onze website, Facebook-pagina en etalage

Excl. uitgewerkte plattegronden. Indien gewenst zijn de extra kosten hiervoor € 65,- incl. Btw. Dit is ook incl. plaatsing op Funda, als foto. Om een volledige presentatie te krijgen adviseren wij u dit overigens wel te doen.
Extra's als bijvoorbeeld een filmpje zijn zeker mogelijk, we informeren u graag over de mogelijkheden.


Het kan zijn dat u in de praktijk een bezichtiging toch wel spannend vindt en graag onze ondersteuning hierin wilt. Dat kan natuurlijk. De extra kosten hiervoor zullen we vooraf met u bespreken. 

Wilt u gebruik maken van het Doe-het-Samen pakket maak dan een afspraak voor een vraagprijs-advies en we gaan Samen aan de slag!

Dit pakket kan in een grote regio worden aangeboden, dus woont u in de buurt van Drachten of Heerenveen is dat geen probleem.

Bel ons, we zijn als lokale NVM makelaar altijd in de buurt als u ons nodig heeft en dat is wel zo prettig!