Mijn favorieten

Taxaties

Onze taxaties worden bij alle banken en financiële instellingen geaccepteerd, met Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Profiteer van een onafhankelijke taxateur, met een deskundig en betrouwbaar oordeel; oog voor snelheid met behoud van kwaliteit! Als extra waarborg zijn wij aangesloten bij het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut) en Taxateurs Unie, een extra keurmerk voor een betrouwbare taxatiemarkt. Uiteraard is een inschrijving in het NRVT-register vanzelfsprekend.


type

                        

GEVALIDEERDE TAXATIE met of zonder NHG


Het tarief voor een gevalideerd taxatie (op basis van het nieuwe rapport per 1 april 2018) met of zonder NHG bedraagt € 525,- all-in. Dat betekent inclusief BTW zonder verborgen kosten. Mede door de recente ontwikkelingen op de woningmarkt hebben veel banken en geldverstrekkers hun eisen aan de rapporten en aan de taxateur aangescherpt. Hierdoor is het soms verplicht om een validatie instituut de taxatierapporten te laten valideren. We zijn aangesloten bij het NWWI en Taxateurs Unie. Voor een appartementsrecht wordt € 50,- extra in rekening gebracht.
Voor een taxatie met een waarde na een verbouwing wordt € 50,- extra in rekening gebracht.

NIET GEVALIDEERDE NVM TAXATIE


Het tarief voor een NVM (niet gevalideerde) taxatie bedraagt € 475,- all-in. Dat betekent inclusief BTW zonder verborgen kosten. Dit betreft een standaard taxatie die niet gebruikt kan worden bij een financieringsaanvraag. Afhankelijk van uw situatie kunt u soms volstaan met een niet gevalideerde NVM taxatie, vraag altijd wat in uw persoonlijke situatie van toepassing is.
 

NVM WAARDEBEPALING

Overweegt u uw huis te verkopen? Maar wilt u geen taxatierapport? Dan is een NVM waardebepaling wellicht iets voor u. Dit een persoonlijk advies met een korte kennismaking. Hiervoor brengen wij geen kosten in rekening, uiteraard hopen wij dat u in een later stadium gebruik gaat maken van onze diensten.

Onze taxaties worden o.a. geaccepteerd door: