Mijn favorieten

Verkoop

De goede beoordeling van onze klanten en onze mooie cijfers laten zien dat we waarde hechten aan de kwaliteit van onze dienstverlening. 

Exclusief bij Makelaardij Gorredijk:

Het Doe-het-zelf Pakket
Wat betekent dat?

U heeft een mooi en courant huis en verwacht hier zelf wel een koper voor te kunnen vinden. U wilt eigenlijk alleen ondersteuning en een mooie presentatie op Funda, de rest doet u zelf.

Dat kan met ons Doe-het-zelf Pakket!

Wat doet u zelf:
U verzorgt de bezichtigingen, de onderhandelingen en de uiteindelijke overdracht

Wat doen wij:
Wij zorgen voor een mooie fotopresentatie, een brochure, plaatsing op Funda en het opstellen van de koopakte. Ook zal een professionele partij de woning inmeten om de juiste m2 vast te stellen. Dat scheelt een hoop onduidelijkheden naar een koper.

Dit pakket kost slechts € 1995,- incl. btw
Als u gebruik wilt maken van dit pakket maken we een afspraak bij u thuis en stellen in overleg een vraagrijs vast. Wij vragen u een aantal zaken m.b.t. de woning aan te leveren om tot een correcte dossiervorming te komen.

Zodra de woning op Funda staat zullen we geïnteresseerde kandidaten naar u doorverwijzen zodat u een afspraak voor een bezichtiging met elkaar kunt maken.
Als u met een kandidaat tot overeenstemming bent gekomen maken wij de koopakte op en zorgt u zelf dat deze ondertekend wordt. Wij houden vervolgens het tijdschema met u in de gaten en hebben indien gewenst contact met de notaris.

In het kort:
Doe-het-zelf kost € 1995,- incl. btw (betaling € 495,- vooraf en rest bij notaris op datum overdracht)
Incl. fotopresentatie
Incl. inmeten van de woning en een meetrapport
Incl. plaatsing Funda (basis)
Incl. opmaak koopakte
Incl. brochure
Incl. vermelding op onze website, Facebook-pagina en etalage

Excl. uitgewerkte plattegronden, indien gewenst zijn de extra kosten hiervoor € 50,- incl. Btw. Dit is ook incl. plaatsing op Funda, als foto. Voor een beter verkoop-resultaat adviseren wij u dit wel te doen overigens.

Het kan zijn dat u in de praktijk een bezichtiging of onderhandeling toch wel spannend vindt en graag onze ondersteuning hierin wilt. Dat kan natuurlijk. De extra kosten hiervoor zullen we vooraf met u bespreken.

Wilt u gebruik maken van het Doe-het-zelf pakket maak dan een afspraak voor een vraagprijs-advies en we gaan samen aan de slag!
Dit pakket kan in een grote regio worden aangeboden, dus woont u in de buurt van Drachten of Heerenveen is dat geen probleem. Bel ons, we zijn altijd in de buurt als u ons nodig heeft en dat is wel zo prettig!Mocht u geen gebruik willen maken van Doe-het-zelf en liever onze full-service dienstverlening heeft: We werken met vaste voordelige tarieven dus u weet van te voren precies waar u aan toe bent. Probeer het eens!

We denken met u mee, proberen het uiterste te behalen en dat doen we met veel enthousiasme. We zijn fit en vrolijk en dat stralen we ook uit. Met een kleinschalig team presteren wij optimaal en kunnen zo onze eigen kosten laag houden; daar profiteert u dus ook van!

Problemen zijn er niet, wel uitdagingen soms. Door de constante bijscholing vanuit de NVM en onze mensenkennis komen we altijd tot een oplossing en dat wordt gewaardeerd!

Makelaardij Gorredijk is ervan overtuigd dat uw woning direct goed gepresenteerd moet worden op FUNDA, daarom maken wij alleen gebruik van een professionele fotograaf. De eerste indruk is tenslotte goud waard! Met vernieuwende tools en veelvuldig gebruik van social media weten wij als geen ander de aandacht op uw woning te vestigen.
Uniek in Opsterland: wij maken voor bijna iedere woning een eigen website!!
Kijk eens op www.kerkewal41.nl of  www.engbertpierswei11.nl

Wat doet Makelaardij Gorredijk dan precies voor mij als ik geen gebruik wil maken van Doe-het-zelf? Het antwoord is simpel ”de volledige verkoopbegeleiding van A-Z bij de verkoop van de woning, waarbij uw persoonlijke wensen en de uitgebreide service én natuurlijk de NVM kwaliteit voorop staan”.

Onze tarieven zijn eerlijk en all-in. Geen advertentiekosten en geen verrassingen achteraf dus. We hanteren bijvoorbeeld ook een korting mocht de woning bij de 1e bezichtiging al worden verkocht, wel zo reëel toch?! Of, wanneer u zelf een koper heeft gevonden, helpen wij met de (juridische) afhandeling.
U ontvangt van ons een offerte op maat, afgestemd op uw situatie.

Benieuwd naar ons? Neem dan contact op met onderstaande formulier of bel ons op: 0513 769 055

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Door u met een 9 beoordeeld, dank u wel!!