Mijn favorieten

Verkoop

De goede beoordeling van onze klanten en onze mooie cijfers laten zien dat we waarde hechten aan de kwaliteit van onze dienstverlening. 

Door kwaliteit te leveren kunnen we niet de goedkoopste zijn maar we zijn vaak wel veel voordeliger dan collega makelaars! 

We denken met u mee, proberen het uiterste te behalen en dat doen we met veel enthousiasme. We zijn fit en vrolijk en dat stralen we ook uit. Met een kleinschalig team presteren wij optimaal en kunnen zo onze eigen kosten laag houden; daar profiteert u dus ook van!

Problemen zijn er niet, wel uitdagingen soms. Door de constante bijscholing vanuit de NVM en onze mensenkennis komen we altijd tot een oplossing en dat wordt gewaardeerd!

Makelaardij Gorredijk is ervan overtuigd dat uw woning direct goed gepresenteerd moet worden op FUNDA, daarom maken wij alleen gebruik van een professionele fotograaf. De eerste indruk is tenslotte goud waard! Met vernieuwende tools en veelvuldig gebruik van social media weten wij als geen ander de aandacht op uw woning te vestigen.

Wat doet Makelaardij Gorredijk dan precies voor mij? Het antwoord is simpel ”de volledige verkoopbegeleiding van A-Z bij de verkoop van de woning, waarbij uw persoonlijke wensen en de uitgebreide service én natuurlijk de NVM kwaliteit voorop staan”.

Onze tarieven zijn eerlijk en all-in. Geen advertentiekosten en geen verrassingen achteraf dus. 

Benieuwd naar ons? Neem dan contact op met onderstaande formulier of bel ons op: 0513 769 055

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring