Mijn favorieten

Verkoop

De goede beoordeling van onze klanten en onze mooie cijfers laten zien dat we niet alleen waarde hechten aan de kwaliteit van onze dienstverlening maar dat we ook resulaat gericht zijn. We willen uw vertrouwen waarmaken en gaan daarin net een stapje verder. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Wilt u gebruik maken van ons Full-Service pakket?
We werken met vaste voordelige tarieven dus u weet van te voren precies waar u aan toe bent.

Probeer het eens!

We denken met u mee, proberen het uiterste te behalen en dat doen we met veel enthousiasme. We zijn fit en vrolijk en dat stralen we ook uit. Met een kleinschalig team presteren wij optimaal en kunnen zo onze eigen kosten laag houden; daar profiteert u dus ook van!

Problemen zijn er niet, wel uitdagingen soms. Door de constante bijscholing vanuit de NVM en onze mensenkennis komen we altijd tot een oplossing en dat wordt gewaardeerd!

Makelaardij Gorredijk is ervan overtuigd dat uw woning direct goed gepresenteerd moet worden op FUNDA, daarom maken wij alleen gebruik van een professionele fotograaf. De eerste indruk is tenslotte goud waard! Met vernieuwende tools en veelvuldig gebruik van social media weten wij als geen ander de aandacht op uw woning te vestigen.
Uniek in Opsterland: wij kunnen voor iedere woning een eigen website laten maken!!
Kijk eens op www.kerkewal41.nl of  www.engbertpierswei11.nl

Wat doet Makelaardij Gorredijk dan precies voor mij? Het antwoord is simpel ”de volledige verkoopbegeleiding van A-Z bij de verkoop van de woning, waarbij uw persoonlijke wensen en de uitgebreide service én natuurlijk de NVM kwaliteit voorop staan”. We zouden dit ook het volledig ontzorgen pakket kunnen noemen.

Onze tarieven zijn eerlijk en all-in. Geen advertentiekosten en geen verrassingen achteraf dus.
Veel makelaars rekenen veelal een percentage van de verkoopopbrengst plus nog eens extra voor promotie, dit loopt al snel op!  Veel korting kunnen geven betekent dan meestal dat het bedrag (te) hoog is! Reken het eens vooraf uit om telerustellingen te voorkomen.

Wij rekenen slechts 1% van de verkoopopbrengst met een minimum van € 2950,-  en een maximum van € 4500,- .
Hier zit in ieder geval de fotograaf bij in (onbeperkt aantal professionele foto's) en een mooie presentatie op Funda. We maken in een vrijblijvend gesprek specifiek voor uw situatie en uw woning een offerte en een verkoopplan. Gun uzelf deze kans!

Een woning in de stille verkoop scheelt ons de kosten van Funda en die brengen we dan ook niet bij u in rekening. 
Stille verkoop is niet altijd verstandig, u maakt dan niet maximaal gebruik van de marktwerking is ons idee. Het basis principe van vraag en aanbod werkt beter als er meer vraag is en via Funda is er nu eenmaal een groter bereik. Natuurlijk kan hier in bepaalde omstandigheden toch voor gekozen worden, we bespreken graag met u de voor- en nadelen. 

Onze opdracht is helder; we gaan altijd voor het beste resultaat en dat mag u ook van ons verwachten vinden wij. Onze beoordelingen op Funda laten dat ook zien!

U betaalt ons uiteraard pas achteraf, via de notaris tijdens de eigendomsoverdracht.
Bovenstaande bedragen gelden per 1-2-20

Exclusief bij Makelaardij Gorredijk:
Voor het Doe-het-Samen Pakket klik hier

Benieuwd naar ons? Neem dan contact op via onderstaand formulier of bel ons op: 0513 769 055

Vanwege onze unieke samenwerking met HypotheekHouse Gorredijk mogen wij, mocht u de woning via ons verkopen, u ook nog eens  € 250,- Bonus-korting aanbieden op het hypotheekadvies. Het 1e oriënterende gesprek is nog steeds gratis natuurlijk. https://www.hypotheekhouse.nl/gorredijk/


Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring