Mijn favorieten

NVM Online bieden

Waarom (ver) kopen via NVM Online Bieden?  

Woningen worden tegenwoordig vaak verkocht via een inschrijving. Veel mensen vinden dat niet fijn. Het is moeilijk om te bepalen hoe hoog jouw bod moet zijn. Maar ook welke voorbehouden je kunt bedingen, bijvoorbeeld ten aanzien van de financiering of de bouwkundige keuring. En vaak ontbreekt de transparantie: wordt mijn bieding niet gebruikt in de onderhandeling met een ander? Om al die redenen is NVM Online Bieden een fijne tool die jou helpt met de aankoop van jouw nieuwe woning. 


Het is echter niet voor iedere woning en iedere situatie geschikt. Vraag ons of het in jouw specifieke geval handig is om deze tool in te zetten. Als verkoper kun je er voor kiezen, als koper wordt je er soms mee geconfronteerd.
 

Hoe plaats je een bod?  

Als je een bod via NVM Online Bieden wilt plaatsen dient jouw bod aan het volgende te voldoen: de prijs, of je een financieringsvoorbehoud maakt, of je een bouwkundige keuring wilt, en wanneer je de woning geleverd wilt krijgen. 

 Zodra iemand anders een bod doet zie je dat en kun je bepalen of je een hoger bod wilt doen. Als jouw bod uiteindelijk het hoogst is, krijg je binnen 24 uur te horen of de verkoper jouw bod ook daadwerkelijk het meest aantrekkelijk vindt. Dat hangt niet alleen af van de prijs, maar ook van de andere voorwaarden die je stelt. De voorwaarden van de andere bieders kun je niet inzien. Is jouw voorstel het meest aantrekkelijk voor de verkoper, dan wordt een afspraak gemaakt om de koopakte te ondertekenen. 
 

Wil je een bod uitbrengen?  

Van de verkopend makelaar ontvang je een link op het door jou opgegeven emailadres. Hiermee kun je een account aanmaken zodat je daarna gelijk kunt starten met het bieden. 
 

Van wie is NVM Online Bieden?  

NVM Online Bieden is eigendom van NVM Holding en zij heeft deze tool speciaal ontwikkeld voor NVM-makelaars.  Makelaardij Gorredijk is hierbij aangsloten. 
 

Moet ik alles alleen doen of kan ik mijn aankoopmakelaar ook inzetten als ik gebruik maak van NVM Online Bieden?

Dat bepaal je zelf. Je kunt bieden en jouw aankoopmakelaar bij het biedproces betrekken, of je kunt zelf alles doen. Als je niet heel regelmatig een woning koopt of er niet heel veel verstand van hebt, dan is het verstandig om een NVM-aankoopmakelaar in te schakelen om je bij het aankoopproces van jouw woning te begeleiden. Het wordt aangeraden een deskundige in te schakelen om de aankoop te begeleiden. 
 

Wat kost het?

Voor de kopers is het gebruik van NVM Online Bieden gratis. Wil je deze tool als verkoper inzetten dan ontvang je van ons een offerte op maat. Bel gerust voor een afspraak op 0513-769055

 
Ga voor meer informatie ook naar www.nvmonlinebieden.nl