Mijn favorieten

Over ons

Makelaardij Gorredijk 

 

Annelies Atsma

(1966) is geboren in Vlaardingen en opgegroeid in de omgeving Bilthoven. Sinds 1996 is ze actief in de makelaardij. In 2000 zelfs beëdigd door de rechtbank te Utrecht en heeft o.a. gewerkt als makelaar in de steden: Amersfoort, Lelystad, Utrecht en Bilthoven. In 2008 besluit ze samen met haar gezin om te verhuizen naar Friesland. “We misten iets, we wilden de sfeer hebben van het dorpsgevoel en het landelijke leven”. Sinds 2010 – midden in de crisis – is ze met lef en enthousiasme begonnen met een nieuwe uitdaging; haar eigen makelaarskantoor in Gorredijk. “Door mijn ervaring en persoonlijke aanpak blijf ik groeien, ik ben erg blij met de positieve feedback die ik ontvang”. “Gorredijk is een fantastische plek, de mensen, de omgeving. Dit is precies waarom ik ook graag werkzaam ben als makelaar; namelijk betrokken zijn en met enthousiasme deel uit maken van deze gemeente.

Jetze de Jong

(1994) is een echte Fries, geboren en getogen in Oudega. Jetze is een vaste waarde binnen de A-selectie van LDODK en hij heeft al diverse sportieve hoogtepunten mogen meemaken. Op dit moment is Jetze bezig met de opleiding assistent makelaar en vanaf januari 2017 werkzaam bij Makelaardij Gorredijk. "Het is mooi om te zien dat ik de theorie direct in de praktijk kan brengen". 

Rudy Buruma

(1982) is een geboren en getogen Gorredijker en komt uit een ondernemende familie. Na zijn afgeronde hbo opleiding “vastgoed en makelaardij” in Groningen is hij betrokken geweest bij diverse vastgoedprojecten in diezelfde stad. Na een uitstap in de financiële wereld (Rabobank) is Rudy werkzaam in de woningmakelaardij. Onder de vlag van de NVM staat hij momenteel ingeschreven. “Fantastisch dat ik in mijn eigen geboortedorp werkzaam ben”. Rudy vervult de functie makelaar en zal zich binnenkort laten certificeren en beëdigen als taxateur.

Samen vormen zij het team Makelaardij Gorredijk.


HypotheekHouse Gorredijk 


Een onafhankelijk hypotheek- advieskantoor tevens gevestigd aan de Hoofdstraat 6 te Gorredijk.

Christiaan Schipper

(1966) heeft meer dan 20 jaar ervaring in allerlei financiële vraagstukken. Hij is niet gebonden aan één geldverstrekker maar werkt samen met bijna alle geldverstrekkers in Nederland. Daarom kan hij gewoon onafhankelijk de beste hypotheek adviseren, volledig afgestemd op uw persoonlijke situatie. "Mijn aanpak is simpel en helder, een eerste gesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos". Christiaan Schipper is bereikbaar op nummer 0513-769067 of via 06-54 662 160 www.hypotheekhouse.nl/gorredijk 

 

Cijfers waar we trots op zijn! 

Benieuwd naar onze meest recente Funda beoordelingen? Klik voor meer informatie.