Mijn favorieten

Over ons

Makelaardij Gorredijk 

Makelaardij Gorredijk is een kleinschalig maar persoonlijk kantoor. We zijn bekend in het dorp en kennen ook de bijzonderheden ervan. We merken dat mensen het prettig vinden te weten met wie ze te maken hebben. Vaak lopen ze even bij ons het kantoor in als er vragen of bijzonderheden zijn.

Verder kunnen we flexibel schakelen omdat zowel Gerda als Annelies in het dorp wonen. Bezichtigingen kunnen daarom altijd wel ingepland worden, ook op zaterdagen als daar vraag naar is.
 

Annelies Atsma, NVM makelaar en taxateur

Sinds 1996 actief in de makelaardij en ingeschreven in de registers van NRVT en VastgoedCert. In 2000 zelfs nog ouderwets beëdigd door de rechtbank te Utrecht. In 2009 verhuisd naar Friesland en midden in de crisis haar eigen makelaardij gestart. 

Kernwoorden: enthousiast en secuur gecombineerd met lef en passie

 

Gerda van Dam, assistent makelaar

Ingeschreven in het ARMT register en jarenlange ervaring op een makelaarskantoor. Opgegroeid in Gorredijk en heeft het hier nog steeds met haar gezin erg naar de zin.
Kernwoorden: vrolijk en gedisciplineerd gecombineerd met sportiviteit en passie


U koopt of verkoopt natuurlijk niet alleen een huis maar ook uw thuis.
Wij zijn Makelaardij Gorredijk en we doen het gewoon!
Gewoon Doen!

 

HypotheekHouse Gorredijk 

Een onafhankelijk hypotheek- advieskantoor tevens gevestigd aan de Hoofdstraat 6 te Gorredijk.

Christiaan Schipper

(1966) heeft meer dan 20 jaar ervaring in allerlei financiële vraagstukken. Hij is niet gebonden aan één geldverstrekker maar werkt samen met bijna alle geldverstrekkers in Nederland. Daarom kan hij gewoon onafhankelijk de beste hypotheek adviseren, volledig afgestemd op uw persoonlijke situatie. "Mijn aanpak is simpel en helder, een eerste gesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos". Christiaan Schipper is bereikbaar op nummer 0513-769067 of via 06-54 662 160 www.hypotheekhouse.nl/gorredijk 

 

Cijfers waar we trots op zijn!