Mijn favorieten

Stille verkoop

  •  


Stille verkoop
U wilt uw huis te koop aanbieden in stille verkoop. Wat is dan het belangrijkste? Dat uw makelaar een groot netwerk heeft en vertrouwelijk met uw gegevens omgaat natuurlijk! Dan bent u bij Makelaardij Gorredijk aan het juiste adres. Alle zoekers die zich ingeschreven hebben bij ons én bij de collega-makelaars krijgen bericht van woningen die in de stille verkoop komen, deze woningen worden niet doorgestuurd naar Funda maar komen wel in het onderlinge uitwisselingssysteem.

U kunt zich bij ons vrijblijvend en kosteloos via de website inschrijven.

Voor wie?
Heeft u een woning of object waar weinig haast bij is? Of wilt u liever niet dat uw eigendommen op internet verschijnen, dan is stille verkoop een optie voor u.

Wij zullen samen met u de voors en tegens bespreken en een stappenplan met u doornemen. Transparant, actief en duidelijk. Gaan we voor een verkoopprocedure die in het geheel niet zichtbaar is, of zullen we uw huis in beperkte mate promoten (bijvoorbeeld niet op Funda, maar wel op onze website of via een uitgekiende brochure die we selectief verspreiden).

Bovendien moet je je altijd afvragen of je met een stille verkoop wel het beste resultaat haalt. Immers, er zijn nu veel kopers op de markt en die wil je misschien wel juist allemaal bereiken! De markt bepaalt tenslotte de prijs, wat iemand er voor over heeft. Hoe meer mensen je bereikt hoe groter de kans op een mooi verkoopresutaat. Soms is een stille verkoop daarom gewoon te stil!
Overleg met ons wat voor u het beste is.

Gerichte verkoop
Soms komt het voor dat een verkoper zelf al een koper heeft en ons verzoekt hier verder in te bemiddelen. We zorgen er dan voor dat juridisch alles goed op papier komt en dat het proces moeiteloos verloopt. 
Recente voorbeelden zijn:
Nijewei 59 Gorredijk
Loevestein 1 Gorredijk
Brouwerij 49 Gorredijk

Aanbod (binnenkort)
We hebben er weer een aantal leuke opdrachten bij maar soms, als er tijd is, wachten we even om de verkoop ook echt op te starten. Dit hangt gewoon af van de situatie. Mocht u belangstelling hebben voor
Leuke 2/1 kap met garage en overkapping nabij het centrum van Gorredijk. Vraagpijs € 229.000,- k.k. laat het dan even weten. We maken er dan alvast een notitie van.